Director nou la Parking. Ghiciți în ce partid este membru?


Parking a reușit în câteva luni să devină „vedeta” unui serial. Sunt zeci de episoade nu numai în publicația noastră și nu numai în ziare din Neamț.

Totul a început cu pierderile de aproximativ 400.000 lei (4 miliarde lei vechi) în anul 2015La scurt timp după articol, un consilier local a propus desființarea firmei care administrează parcările în municipiul Piatra-Neamț iar rezultatul ar putea aduce mai multe venituri la bugetul local și chiar ar scădea prețul pe care-l plătesc cetățenii. Propunerea a fost luată în calcul și de un deputat nemțean, membru (la acea vreme) a unei alte formațiuni politice.

Episoadele Parking au continuat cu „Bătaie de joc! Parking blochează și pe locurile libere din oraș” iar după articol a venit și răspunsul primăriei: „Primăria Piatra-Neamț reacționează la scandalul Parking: „analizăm soluții””. Să nu uităm nici de cele „600 milioane lei vechi pe cafele, fursecuri și reclamă la SC Parking”. Ei bine, după așa episoade, un consilier local a avut tupeul să ceară societății pe ce s-au cheltuit banii publici în ultimii ani iar răspunsul celor de la Parking îl puteți citiAICI

O adevărata poveste s-a scris despre această societate dar și despre câteva persoane care au stat și stau în spatele acestei firme.

Morosanu Alin Ionut PMPEi bine, la mijlocul lunii septembrie, societatea a pus un anunț pe site-ul instituției prin care informa că organizează concurs de ocupare a funcției de DIRECTORLa vremea când nu s-a înscris nimeni pentru acest concurs, conform „monarhiei (ereditare)” PMP, am dat și numele viitorului director al SC Parking – Moroșanu Ionuț Alin, actual membru al Organizației de Tineret a PMP.

Dacă până acum nimeni din conducerea firmei nu s-a înghesuit să iasă public (sau măcar pe site) cu un anunț de prezentare a noului șef, ne vedem obligați să scriem, din nou pe surse, că miercuri (19 octombrie), în urma interviului celor 2 candidați înscriși pentru postul de director a ieșit câștigător actualul membru al Organizației de Tineret a PMP Neamț – Moroșanu Ionuț Alin.

D.M.B.
PUBLICITATE