Bătaie de joc! Parking blochează și pe locurile libere din oraș


În urmă cu 10 zile, un consilier PNL propune desființarea firmei care administrează parcările în municipiul Piatra-Neamț (vezi articol – AICI). Astăzi, 26 septembrie, un alt consilier din aceeași formațiune politică, acuză într-o postare pe Facebook, cum a fost victima unei „vânători” a acestei societăți, fiindu-i blocate doar mașinile parcate în fața magazinului acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Firma Parking a blocat niște mașini ai căror proprietari s-au oprit să cumpere ceva de la un magazin și au parcat pe locuri libere care nu aveau marcaje sau numere de mașini pe ele.

Consilierul Valentin Ciobanu povestește cum s-a trezit astăzi, cu o armată a societății SC Parking în fața magazinului pe care-l administrează. Deși locurile de parcare nu aparțin nimănui (sunt necontractate), cei de la Parking au blocat mașinile care parcau în fața magazinului. Consilierul PNL mai precizează că pentru ca operațiunea celor de la Parking să nu întâmpine probleme, aceștia au fost „păziți” de un echipaj al Poliției Locale.

Pentru tot circul de astăzi, Valentin Ciobanu a ținut să facă și o promisiune: „voi face tot ce îmi stă în putință să dispară acest CANCER din orașul Piatra-Neamț”

Am început săptămana cum nu se poate mai bine. Sa începem cu începutul :), PARKING societatea unde banii nemțenilor dispar mai ceva ca prin MAGIE, și-a trimis aghiotanții sa blocheze mașinile care sunt pe locurile de parcare NECONTRACTATE. Pana aici tăt normal :), numai ca „armata” de „parkangii” a luat in vizor numai mașinile parcate in fata magazinului AVA STING, situat pe str. Mihai Viteazu – pentru cunoscători Calea Romanilui, acolo unde eu Valentin Ciobanu sunt administrator si acționar, sunt sigur ca o sa Spune-ți ca nu am 50 de RON de mașina sa plătesc – ma plâng atâta!!!

Astfel in cursul zilei de astazi 26.09.2016 in fata magazinului AVA STING erau parcate 3 mașini ale clienților noștri, aceștia veniseră de cel mult 5 minute si HOPA MITICA – PARKANGII in număr de 6 au debarcat si au trecut la atac, adică au SECHESTRAT mașinile celor care nu și-au facut contracte la PARKING.

Doamnelor si Domnilor de la PARKING – acești simpli oameni cărora dumneavoastra le-ați blocat rotile la mașini nu locuiesc in zona respectiva, deci nu vor putea niciodată contracta un loc de parcare, este un ABUZ ceea ce faceți dumneavoastra.

Totul tine de principiu, nu este vorba de amenda in sine, ai o strada cu peste 100 de locuri de parcare NECONTRACTATE si tu vii in mod special numai pe aceasta zona, ca de, restul zonelor au „GRADE”. Si colac pest pupăza astăzi am aflat ca PARKANGII au garda de corp, nimeni alta decat POLITIA LOCALA, aceștia din urma au venit sa supervizeze deblocarea mașinilor SECHESTRATE.

Din respect pentru clienții noștri, amenda a fost achitat de SC AVA STING SRL, si pe aceasta cale le aducem la cunoștința mai marilor PARKANGII ca SC AVA STING SRL, are un contract INCHIRIERE pentru un loc de parcare in fata magazinului.

Cam asa este susținut mediul de afaceri la Piatra Neamt si tot asa sunt si așteptați si turiști la Piatra Neamt, veniți ca noi va blocam ROTILE.

Ca persoana care locuiesc in acest oraș cât si ca consilier local, nu mi se par normale aceste blocări de mașini.

RUȘINE – PARKING

O societate care este pe pierdere cu DOUA DUNGI PE ASFALT.

RUȘINE POLITIA LOCALA PIATRA NEAMT – sunt batrani si copii care au nevoie de protecția dumneavoastra, dar in schimb aceasta instituție păzeste încasările lui SC PARKING.

Nu pot sa cred in ce societate trăim, sunt VINOVAT din toate punctele de vedere – atât ca si Consilier Local cât si ca Cetățean care locuiește in Municipiul Piatra Neamt, dar PROMIT solemn ca voi face tot ce îmi sta in putința sa dispară acest CANCER din orasul Piatra Neamt.

D.M.B.
PUBLICITATE