KATIMED Piatra-Neamț – servicii medicale ireproșabile


Centrul Medical Katimed Piatra-Neamț oferă servicii medicale la standardele actuale, punându-vă la dispoziție o serie de specialități clinice și paraclinice sub deviza responsabilă și onestă este “Sănătatea ta contează”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daniela Pepene„Katimed este afacerea mea de suflet, inspirată din nefericirea personală și din aspirațiile mele de a contribui la o lume mai bună. Mulți oameni simpli au nevoie să vadă că există cadre medicale care nu îi tratează diferențiat, care îi apreciază așa cum sunt și care îi ajută să le fie respectate drepturile. De fapt, acestea sunt lucruri absolute normale într-o democrație, dar, încetul cu încetul, am deviat, am uitat ce înseamnă bunul simț, setea de bani și de putere ne-a adormit constiința. Eu cred că se poate! Eu cred ca ne putem transforma și că îi putem susține pe ceilalți cu adevărat.”– povestește Daniela Pepene

Laboratorul de analize medicale Katimed și-a extins activitatea în Piatra-Neamț în 2009 și se află în relație contractuală cu CAS Neamț, efectuând în regim ambulator o gamă largă de analize medicale din toate domeniile: hematologie,  biochimie,  imunologie,  microbiologie, bacteriologie, serologie.

Laboratoarele dispun de condiții optime pentru executarea analizelor și sunt dotate cu aparatură modernă pentru acuratețea investigațiilor, stând la dispoziție cu o mare diversitate de domenii, oferindu-vă promptitudine, seriozitate și încrederea în calitatea rezultatelor medicale obținute.

Laboratorul de analize medicale este acreditat conform standardelor de calitate europene ISO 15189:2007 și acoperă toată gama de analize medicale. Ca noutate, la cabinetele de Medicină de Familie din Dumbrava și Girov-Căciulești se vor efectua recoltări de produse biologice pentru analize medicale chiar acolo. Aparatura medicala de laborator este de ultima generație achiziționată în 2013 printr-un program cu fonduri Europene.

Specialitățile clinice la dispoziția dumneavoastră sunt: Cardiologie, Neurologie, Dermatologie, Oftalmologie, Endocrinologie, ORL, Medicină Internă, Pediatrie, Medicina Muncii, Recuperare medicală, Medicină de Familie.

Ecografia generală și de organ țintă se vor efectua atât în Centrul Medical Katimed  cât și la nivelul cabinetelor de Medicină de Familie menționate mai sus, cu programare prealabilă, venind astfel în mod real în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

În cadrul  Centrului Medical Katimed puteți beneficia și de Servicii de Recuperare Medicală a capacității fizice și psihice, iar anumite proceduri se pot efectua și la nivelul cabinetelor de Medicină de Familie de mai sus conform recomandărilor de specialitate, dintr-o paletă larga: Fizioterapie, Presopunctură, Kinetoterapie, Reflexoterapie, Masaj.

Centrul Medical Katimed efectuează toate investigațiile necesare întocmirii fișei de angajare sau pentru efectuarea controalelor medicale periodice. De asemenea, în Centrul Medical Katimed se pot efectua toate investigațiile necesare pentru înscrierea la examenul pentru permisul auto sau pentru eliberarea permisului de port-armă.

PROGRAM

ANALIZE MEDICALE – Recoltare: 07:30 – 10:00 / Rezultate: 13:00 – 18:00
RECUPERARE MEDICALA – Program consultatii: Luni – Vineri 14:00 – 20:00; Sambata 08:00 – 13:00 / Program kinetoterapie: Luni – Vineri: 13:00 – 20:00; Sambata 08:00 – 13:00
CARDIOLOGIE – Program:  Miercuri 14:00 – 17:00
DERMATOLOGIE – Program:  Joi 16:00 – 18:00
ENDOCRINOLOGIE; HOMEOPATIE – Program: Miercuri  16:00 – 18:00
ECOGRAFIE – Program: Luni 16:00 – 18:00
MEDICINA INTERNA – Program: Miercuri 14:00 – 17:00
GINECOLOGIE – Program: Marti 12:00 – 16:00
UROLOGIE – Program: Sambata 10:00 – 13:00
MEDICINA MUNCII – Program: Luni, Marti, Miercuri si Joi 08:00 – 13:00
DIABETOLOGIE – Program: Joi 15:00 – 17:00
MASAJ REJUVANCE – LIFTING FACIAL NATURAL – Program: Vineri 16:00 si Sambata 08:00

Centrul Medical Katimed prin calitatea ireprosabila a personalului medical garanteaza grija permanenta,siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre. Beneficiati de un sistem complet informatizat centralizat, confidential, pentru programari,rezultate analize medicale si transmitere rapida prin posta electronica.

Cuvintele si faptele noastre sunt sustinute de masurile constante pe care le luam de a va pune la dispozitie cu profesionalism infrastructura medicala moderna  si calitatea personalului medical.O noutate care sigur va va bucura este si folosirea culorilor solare si pline de viata la nivelul cabinetelor medicale intelegand si prin aceasta sa abordam fiinta umana sanatoasa sau in dificultate ca un intreg : trup si suflet.

SĂNĂTATEA TA CONTEAZĂ !

DATE CONTACT

Katimed Piatra-Neamț :  Str. Dr. Iacomi nr. 2 bis; în clădirea Dispensarului nr. 3 (intrarea se face prin lateral).

Site – www.katimed.ro
Telefon/ Fax: 0233 210 605; 0724 100 210
e-mail: [email protected]

Program de lucru:
Luni – Vineri: 7.30 – 18.00
Sâmbătă: 8.00 – 13.00

Vezi și Terapia Shockwave, o noutate pe piața medicală, disponbilă în Piatra-Neamț

Vezi și Despre interesele unor medici și drepturile pacienților

Vezi și Medici din Neamț sau din alte județe? Sfat pentru pacienți

Vezi și Drenajul limfatic – proceduri, beneficii și observații

Dan Mihail B.
PUBLICITATE