Vrei să lucrezi la stat? Posturi libere în administrația publică la data de 29 septembrie în Neamț

Locuri de muncă disponibile pentru cei care doresc să lucreze în sistemul bugetar din județul Neamț

Instituțiile publice din județul Neamț pun la dispoziția celor interesați o serie de locuri de muncă vacante în diverse domenii, de la sănătate și educație până la administrație publică. Cei care doresc să lucreze în sistemul bugetar pot aplica pentru posturi în școli, spitale și primării din județ.

Printre posturile disponibile se numără cele de șofer autosanitară II la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, secretar la Liceul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra Neamț, conducător auto – microbuz școlar în comuna Poiana Teiului și administrator financiar la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamț.

De asemenea, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț angajează un medic specialist în medicina muncii, iar Complexul Muzeal Național Neamț caută un muzeograf cu studii superioare. În domeniul educației, există posturi vacante de muncitor de întreținere cu atribuții de fochist la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Făurei, dar și de pedagog la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman.

(Pentru mai multe detalii, dați click pe numele postului care vă interesează)

Vezi și 620 de locuri de muncă vacante la firmele din Neamț (28 septembrie)

PUBLICITATE