Vrei să lucrezi la stat? Posturi libere în administrația publică la data de 22 septembrie în Neamț

Locuri de muncă disponibile pentru cei care doresc să lucreze în sistemul bugetar din județul Neamț

Instituțiile publice din județul Neamț oferă noi oportunități de angajare pentru diverse categorii profesionale, inclusiv în domeniul sănătății și educației.

Printre locurile de muncă disponibile se numără posturi pentru inginer debutant la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, șofer la Primăria Comunei Făurei, dar și administrator de patrimoniu la Școala Gimnazială din comuna Ion Creangă.

De asemenea, spitalele din județ oferă multiple posturi vacante. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț angajează brancardieri, muncitori calificați (electricieni și instalatori), infirmiere, îngrijitori, precum și un registrator medical pentru UPU-SMURD. Spitalul Municipal de Urgență Roman și Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamț au posturi vacante pentru asistenți medicali, infirmiere și muncitori calificați.

Pentru cei interesați de posturi administrative sau educative, Școala Gimnazială „Elena Cuza” din Piatra Neamț și Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” caută personal pentru îngrijirea copiilor, secretari și informaticieni.

(Pentru mai multe detalii, dați click pe numele postului care vă interesează)

Vezi și 614 de locuri de muncă vacante la firmele din Neamț (21 septembrie)

PUBLICITATE