Visul celor 4 frați din centrul de plasament e pe cale să se împlinească. Au început lucrările.

În urmă cu câteva zile, scriam despre cazul uluitor, al celor 4 frați dintr-un centru de plasament din Neamț care și-au strâns pensia de urmaș și au muncit cu ziua pentru a-și cumpăra o casă. Mică și dărăpănată, dar e casa lor.

Nu a trecut mult timp și oameni cu suflet mare au început să-i ajute pe cei 4 frați să-și reabiliteze casa. O parte din ei au venit la Crăcăoani și s-au apucat de treabă, unii au ajutat cu materiale de construcții și utilaje, iar alții au trimis bani.

Ionuț, fratele cel mare, lucrează cot la cot cu celelalte persoane care i-au venit în ajutor, iar visul celor patru frați din Crăcăoani începe sa devină realitate datorită implicării celor cărora le pasă. Încetul cu încetul, imposibilul devine posibil.

Încă este este nevoie de multe materiale de construcții și de restul dotărilor pentru a utila casa dar sperăm să găsim în continuare oameni care să sprijine împlinirea unui vis, al unor copii rămași fără părinți, acela de a locui în propria lor casă.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu și ”Asociația Născută Înger”, la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook AICI.

PUBLICITATE