Victor Ponta propune un câine din Neamț ca viitor ministru


ACTUALIZARE: Câinele propus ministru de Victor Ponta, oferit GRATUIT de Poliția Neamț

Pe numele sau Tey, animalul, în vârstă de un an, are parinții câini polițiști și un pedigree excelent, dar a picat testele de la Centrul chinologic de la Sibiu. Așa încât IPJ Neamț a decis să îl scoată la vânzare. Licitația a început la 494,59 lei, însa nimeni nu a dorit să achite aceasta sumă. Pentru că nu s-a prezentat nimeni, la cea de-a doua licitație prețul de pornire a scăzut la 370,94 lei.

Vezi și Licitație cu repetiție la Poliția Neamț pentru vânzarea unui câine

Cei din poliție spun ca Tey nu are personalitatea potrivită pentru a deveni „câine de intervenție”, și că nu raspunde decât la „comenzi minimale” așa încât s-a decis casarea lui. Însă politiștii recunosc că „într-o curte, s-ar încadra”.

Ei bine, pe acest câine incompetent îl propune, în mod ironic, Victor Ponta ca ministru al Fondurilor Europene în locul lui Cristian Ghinea, titularul care nu a reușit să absoarbă bani europeni pentru țara noastră de când e ministru.

„Propun sa il numeasca Dl Ciolos in Guvern ca Ministru al Fondurilor Europene ! Sigur nu poate sa faca mai putina absorbtie decat ZERO.”, este mesajul lui Victor Ponta.

Capture

Dan Mihail B.

 

PUBLICITATE