Vacanțe Muzicale – Natalia Barbu a încântat publicul cu un spectacol plin de energie (FOTO-VIDEO)

Festivalul „Vacanțe Muzicale dla Piatra-Neamț” a oferit iubitorilor de muzică o după-amiază și o seară la fel de plăcute astăzi, 5 iulie, cu recitalul cameral și concertul live susținute de un nou artist venit de peste Prut.

Evenimentul a debutat la ora 18:00 în sala „Calistrat Hogaș” din cadrul Consiliului Județean Neamț, unde publicul a avut ocazia să se bucure de un recital cameral de excepție.

Viloncelistul Anton Niculescu și pianistul Viniciu Moroianu au impresionat prin interpretări magistrale ale unor opere semnate de mari compozitori precum Johannes Brahms, Alexander Glazunov, P. I. Ceaikovski și Weber-Piatigorski. Atmosfera intimă și pasiunea artiștilor au captivat publicul, care a trăit momente de profundă emoție.

Seara, începând cu ora 21:00, atenția a fost îndreptată spre platoul Curții Domnești, unde a urcat pe scenă îndrăgita cântăreață Natalia Barbu, acompaniată de formația Angry Band.

Publicul nemțean a fost cucerit de vocea sa puternică și interpretările pline de pasiune, ce îmbină mai multe stiluri printre care rock, pop și jazz.

Basarabeanca a adus o atmosferă electrizantă și un mix de piese ce au cucerit inimile audienței.

Aceasta a impresionat cu interpretări pline de energie și pasiune a unor hit-uri internaționale precum „I Feel Good”, „Simply the best” și „I Will Survive”, demonstrând versatilitatea sa artistică.

Totodată, Natalia Barbu a făcut un tribut adus muzicii românești, interpretând cântece îndrăgite precum „Cântă Cucu”, „Constantine, Constantine”, „În grădina lui Ion” sau „Trandafir de la Moldova”.

Fiecare notă vocală a fost dăruită cu emoție și autenticitate, captivând publicul și stârnind aplauze frenetice.

La finalul concertului, managerul Centrului „Carmen Saeculare” – Carmen Nastasă a oferit, așa cum o face după fiecare spectacol, flori și diplome pentru artiștii care au încântat publicul pietrean.

„Natalia, îți mulțumesc pentru o seară extraordinară.” – i-a transmis Carmen Nastasă, oferindu-i diploma de recunoștință.

Florile din partea publicului au fost oferite de vicepreședintele Consiliului Județean – Adrian Păduraru.

Pentru ziua de joi, publicul din Piatra-Neamț are pregătit un ultim recital cameral începând cu ora 18:00, iar seara, de la ora 21:00, se va închide cu evoluția muzicienilor cuprinși în proiectul muzical intitulat Popfolklorica, proiect cross-over româno-norvegian, care aduce împreună un mix de artiști cu influențe și backgrounduri muzicale diferite. (vezi articol AICI)

@stirineamt

Vacanțe Muzicale – Natalia Barbu a încântat publicul cu un spectacol plin de energie

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stiri-Neamt.ro (@stiri_neamt.ro)

PUBLICITATE