„Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț” se încheie într-o explozie de muzică și culoare (FOTO-VIDEO)

Piatra-Neamț a trăit o ultimă seară de poveste la cea de-a 48-a ediție a Festivalului Vacanțe Muzicale, organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Spectatorii au fost transportați în lumea filmului și a musicalului într-un spectacol grandios ce a marcat finalul evenimentului.

Cu ajutorul soliștilor și al orchestrei prestigiosului Teatru Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București, publicul a avut parte de o seară magică, plină de emoție și rafinament.

Sub îndrumarea talentatului dirijor Alexandru Ilie, de la ora 21:00, Curtea Domnească a devenit scena pe care s-au auzit acordurile nemuritoare ale melodiilor din filme celebre.

Dragii mei, vă mulțumesc! Au a fost emoții pe parcursul acestui festival, emoții foarte mari legate de artiști, de dumneavoastră și de vreme.

Carmen Nastasă

Bunul Dumnezeu a fost alături de noi, chiar dacă am avut și o zi cu ploaie, dar vă mulțumesc, dragilor, că ați stat alături de noi, că ați dansat alături de noi, în ploaie, a fost extraordinar.” – a fost mesajul transmis de Carmen Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, organizatorul festivalului.

Carmen Năstase a mulțumit finanțatorului principal, Consiliului Județean Neamț, partenerilor din Ministerul Culturii și Primărie, dar și tuturor celor care au fost implicați în organizarea acestui mare festival. Totodată a adus mulțumiri artiștilor dar nu în ultimul rând colegilor din Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”.

La sfârșitul acestui festival, Carmen Năstase a oferit o diplomă specială de recunoștință pentru public.

„Am o diplomă specială în acest an, o diplomă pentru dumneavoastră, drag public, diplomă de recunoștință din partea noastră, a celor de la „Carmen Saeculare” pentru dumneavoastră.

Succesul fiecărui festival se află în aplauzele și zâmbetele dumneavoastră.

Vă mulțumesc și să ne vedem la următoarele Vacanțe Muzicale”” – a mai spus managerul Centrului „Carmen Saeculare”.

Momentul de încheiere al serii a fost marcat de un impresionant foc de artificii, acompaniat de tunurile de confetti, care a pus punct într-un mod spectaculos această ediție a Festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”.

Evenimentul a demonstrat încă o dată statutul său de referință în peisajul cultural, transformând orașul într-un adevărat centru al muzicii pentru o săptămână întreagă.

Timp de șapte seri, Piatra-Neamț a devenit gazda unor povești muzicale scrise de artiști de prestigiu, atât din țară, cât și din străinătate.

Publicul a avut privilegiul de a se bucura de concerte și spectacole de înaltă calitate, într-o varietate de genuri muzicale, reîmprospătând astfel scena culturală a județului Neamț.

O săptămână plină de emoție și frumusețe muzicală s-a încheiat, lăsând în urmă amintiri de neuitat și dorința de a reveni și în anii următori.

@stirineamt

„Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț” se încheie într-o explozie de muzică și culoare

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stiri-Neamt.ro (@stiri_neamt.ro)

PUBLICITATE