Urmărit internațional, prins de polițiști în Dumbrava Roșie

Polițiștii din Neamț au depistat în localitatea Dumbrava Roșie un bărbat de 38 de ani, urmărit internațional pentru infracțiuni comise în Germania. Autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pe numele său, pentru furt și furt urmat de violență.

„La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat, în localitatea Dumbrava Roșie, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, urmărit internațional.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de furt și respectiv furt urmat de violență, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.” – a transmis Poliția Neamț

La scurt timp după depistarea sa, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, unde a primit o ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Ieri, 24 ianuarie, bărbatul în cauză a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

PUBLICITATE