Unic în România! Un nou tip de glamping cu un complex de 6 domuri în Piatra-Neamț (VIDEO)

Vlad și Dumitrița Luncanu, cunoscuți pentru administrarea locației „La Caiace” din Piatra-Neamț, au deschis un nou tip de glamping în oraș, oferind o experiență de camping luxoasă. Situat în Bâtca Doamnei, complexul include șase domuri, perfect echipate pentru a oferi confort și magie în mijlocul naturii.

Doi antreprenori din Piatra-Neamț, Vlad și Dumitrița Luncanu, au dus la bun sfârșit un complex unic în România, oferind un nou tip de glamping într-o zonă deosebită din Piatra-Neamț.

Glampingul, care implică o experiență de camping luxoasă și rafinată, a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, în special în zonele montane și în Delta Dunării.

Cunoscuți pentru administrarea locației „La Caiace” din Piatra-Neamț, Vlad și Dumitrița au dus conceptul de glamping la un alt nivel: Zenzia Glamping.

Situat în zona Bâtca Doamnei, considerată una dintre zonele cele mai pitorești ale orașului, noul lor proiect include șase domuri care permit o experiență completă și confortabilă în mijlocul naturii, în toate anotimpurile.

Fiecare geodom are o suprafață de 30 mp și poate caza maxim doi adulți. Domurile sunt amplasate pe platforme individuale de peste 65 mp, complet mobilate și echipate cu băi interioare încălzite cu panouri radiante și aer condiționat cu funcție de încălzire. Toate domurile au terase și sunt conectate la rețeaua electrică din incintă, asigurând astfel un confort optim pentru oaspeți.

Mai multe despre acest complex puteți găsi AICI

Proiectul celor doi antreprenori a pornit acum 6 ani și vine ca răspuns la tendința globală de „întoarcere la natură”, accentuată de criza financiară globală și pandemie.

Cu o abordare care combină luxul subtil cu contemplarea naturii și interacțiunea cu specificul local, acest glamping inovator promite să fie o atracție majoră pentru turiștii care caută o experiență unică de camping.

PUBLICITATE