Un TIR cu lemne s-a răsturnat peste un autoturism în Neamț (FOTO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 15C, în comuna Bălțătești, unde un autotren încărcat cu lemn a lovit un stâlp de electricitate și s-a răsturnat peste un autoturism. Din fericire, conducătorii auto s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale.

„La ora 14:20, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 15C, în comuna Bălțătești. Un autotren încărcat cu material lemnos a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard, un stâlp de electricitate și s-a răsturnat peste un autoturism.” – a transmis ISU Neamț

Din fericire, conducătorii auto din celelalte două vehicule implicate s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț a intervenit cu o autospecială de stingere și modul pentru descarcerare, asigurând măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, o echipă de la Delgaz Grid a fost chemată pentru a remedia defecțiunile cauzate de avarierea stâlpului de electricitate în urma incidentului.

PUBLICITATE