Un șofer „SUVERAN” s-a ales cu dosar penal în Neamț

Un șofer „SUVERAN” a fost prins conducând cu numere false de înmatriculare în Dumbrava Roșie, după ce mai devreme aceeași zi fusese sancționat pentru lipsa poliței RCA.

„La data de 27 mai a.c., în jurul orei 07:30, un echipaj de poliție din cadrul Serviciul Rutier Neamț a depistat pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia controlului documentelor, s-a stabilit faptul că, acesta nu ar avea încheiată o poliță RCA, fiind sancționat contravențional și fiindu-i reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.” – a transmis Poliția Neamț

Tot în aceeași zi, în jurul orei 09:40, bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiști, în localitatea Dumbrava Roșie, conducând același autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi prezentat polițiștilor documente cu „SUVERAN”.

„Polițiștii i-au reținut numerele de înmatriculare, fiindu-i adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuțe au fost retrase și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE