Un microbuz cu 18 pasageri a luat foc în mers într-o comună din Neamț (FOTO)

Un microbuz ce transporta 18 pasageri într-o comună din Neamț a luat foc în mers, necesitând o intervenție rapidă a pompierilor. Conducătorul auto a reușit să oprească la timp vehiculul, permițând evacuarea în siguranță a tuturor pasagerilor.

La ora 11:47, un apel urgent a mobilizat pompierii pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un microbuz aflat în mers în comuna Poienari. Alertați de prezența fumului, conducătorul auto a reacționat rapid, oprind vehiculul pentru a permite autoevacuarea celor 18 pasageri.

Echipajele de intervenție, compuse din trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman, au ajuns rapid la fața locului. Din fericire, toți pasagerii fuseseră deja evacuați și nu necesitau îngrijiri medicale.

Flăcările, care se manifestau în partea frontală a microbuzului, la compartimentul motor și în habitaclu, au fost stinse de pompieri, însă nu înainte de a distruge aproape în totalitate vehiculul.

„Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars microbuzul în proporție de 80%.
Incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE