Un bărbat a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă un incendiu auto (FOTO)

Un bărbat de 32 de ani a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă incendiul produs la autoturismul său în satul Traian, comuna Zănești. Pompierii și un echipaj SMURD au intervenit pentru a stinge focul și a acorda primele îngrijiri medicale.

„La ora 10:55, pompierii au fost solicitați să intervină în satul Traian din comuna Zănești pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Incendiul s-a produs la un autoturism aflat în mers în care se afla doar conducătorul auto.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Punctului de lucru Roznov.

Până la sosirea forțelor de intervenție conducătorul auto s-a autoevacuat. Acesta a suferit arsuri la nivelul capului, abdomenului și membrelor superioare în timp ce încerca să intervină pentru stingerea incendiului.” – a transmis ISU Neamț

Echipajul SMURD a preluat imediat bărbatul și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta generalizat la întregul autoturism.

Potrivit pompierilor, scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

PUBLICITATE