Ultimele clipe din viaţa elevei care a murit în casa unui tânăr din Neamț au fost filmate

Imagini tulburătoare au fost dezvăluite de presa centrală din noaptea tragică în care Shara, o fată de 16 ani din București, a decedat în circumstanțe suspecte în casa unui tânăr din Neamț.

Filmările surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care Shara, o elevă eminentă și șefă de promoție la un liceu de top, intră în locuința tânărului și se prăbușește la scurt timp după aceea.

Secvențele video îi prezintă pe cei doi tineri ajungând acasă la băiat și urcând la etajul vilei. Scenele ulterioare dezvăluie agitația crescândă: băiatul părăsește camera vizibil tulburat, iar Shara este filmată căzută pe podea.

Alarmați, părinții tânărului și paramedicii intervin, dar, din nefericire, pentru Shara era deja prea târziu. Medicii ajunși la fața locului nu reușesc să o salveze, ea fiind găsită în stop cardio-respirator.

Părinții adolescentei acuză că fiica lor a fost drogată și violată, criticând modul în care cazul a fost tratat inițial de anchetatori și pierderea de timp prețios în colectarea probelor.

Raportul legistului confirmă că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, cunoscut ca „drogul elevilor”, pentru popularitatea sa în rândul adolescenților și accesibilitatea financiară.

MATERIALUL VIDEO POATE FI VĂZUT – AICI

PUBLICITATE