Trei tarabe au ars și un bărbat a fost rănit după un incendiu în piața din Săvinești (FOTO)

Pompierii din Neamț au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în piața agroalimentară, care a distrus trei tarabe și a rănit un bărbat de 55 de ani. Cauza incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a sistemelor de încălzire.

„În data de 13.07.2024, la ora 17:25, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Săvinești pentru stingerea unui incendiu produs în piața agroalimentară.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Punctului de Lucru Roznov, Detașamentului Piatra-Neamț și SVSU Săvinești.” – a precizat ISU Neamț

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la trei tarabe, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție. Forțele de intervenție au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului, reușind să împiedice extinderea acestuia.

În urma incendiului, trei tarabe, alimente și un aparat de cafea au fost distruse. De asemenea, au fost extrase două butelii de gaz pentru a preveni eventuale explozii.

„Un bărbat în vârstă de 55 ani, cu arsuri la membrul superior stâng, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a sistemelor de încălzire/ gătit față de materiale combustibile.” – au mai spus pompierii nemțeni

PUBLICITATE