Trei șoferi, trei dosare penale pentru alcool la volan

La data de 30 iunie, în jurul orei 19:30, polițiștii nem’eni au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe strada Brazilor.

Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Tașca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 19: 40, polițiștii au depistat în localitatea Ghindăoani,  un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, 30 iunie, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire pa faptul că, un conducător auto posibil băut se deplasează pe o stradă dinn municipiul Roman.

Acesta a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Roman, stabilind că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din Cordun.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză  nu deține permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz prelevare probe biologice.

PUBLICITATE