Trei pietoni, inclusiv două fetițe, loviți de mașină pe un drum din Neamț

O femeie și două fetițe au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi într-o comună din Neamț. Șoferița autoturismului a pierdut controlul după o manevră de depășire, lovind pietonii care circulau pe marginea drumului.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orelor 08:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 207A, în localitatea Boghicea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 36 de ani, conducea un autoturism pe DJ 207A , în localitatea Boghicea, în urma efectuării unei manevre de depășire, la revenirea pe sensul său de mers, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi acroșat 3 pietoni care circulau în afara părții carosabile.” – a transmis Poliția Neamț.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonilor, o femeie în vârstă de 38 de ani și două minore în vârstă de 5 și 6 ani.

Toate cele trei persoane au fost transportate de urgență la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

PUBLICITATE