Trei persoane găsite fără viață în locuințele lor în acest weekend la Neamț

Trei persoane au fost găsite decedate în locuințele lor de către pompierii din Neamț în acest weekend. Intervențiile au avut loc în municipiile Piatra-Neamț și Roman, în urma apelurilor de urgență primite de la vecini.

Potrivit ISU Neamț, în data de 20 iulie 2024, la ora 12:32, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru deblocarea unei căi de acces de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Dărmănești.

Apelul a fost făcut deoarece persoana nu răspundea la ușă și nici la telefon de câteva zile.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au deschis ușa apartamentului situat la etajul 10, iar în interior au găsit o femeie de 74 de ani ce nu prezenta semne vitale.

Pe 21 iulie, pompierii au intervenit în municipiul Roman, pe strada Smirodava, pentru deblocarea căii de acces de la două apartamente.

Din păcate, în ambele situații, pompierii au găsit în locuințe o femeie de 85 de ani și un bărbat de 46 de ani, fără semne vitale.

Apelurile la 112 au fost făcute de vecinii care au anunțat faptul că cele două persoane nu au răspuns la telefon și nu au mai fost văzute de câteva zile.

PUBLICITATE