Trei minori răniți după un accident în Neamț

Trei minori au fost răniți într-un accident rutier la Boghicea, după ce un motocross neînmatriculat nu a acordat prioritate unui motociclu.

„La data de 19 mai a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Boghicea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un minor, în vârstă de 17 ani, conducea un motocross neînregistrat sau neînmatriculat, pe strada Lăcrămioarelor, în localitatea Boghicea, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui motociclu neînregistrat, condus de un minor de 13 ani, care transporta pe motociclu un alt minor de 13 ani.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor trei minori, care au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, minorul de 17 ani nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule, motocrossul nefiind înregistrat sau înmatriculat și fără a deține poliță de RCA, iar motociclul condus de minorul de 13 ani, nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE