Trei incendii stinse de pompieri pe raza județului Neamț

Marți, 28.02.2017, la ora 07.35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Poiana Borcii, comuna Borca. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD tip B2 din cadrul Gărzii de Intervenție Poiana Teiului. În urma incendiului, a ars tabloul electric de siguranțe. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de siguranțe fuzibile defecte.

Marți, 28.02.2017, la ora 14.56, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în orașul Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului, a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Marți, 28.02.2017, la ora 20.29, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Groși, com. Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60mp, tâmplăria și bunurile din două încăperi. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de scăperi de gaze combustibile.

PUBLICITATE