Trei accidente cu 3 victime în Neamț: 2 bicicliști băuți și un copil pe trotinetă

Poliția Neamț investighează trei accidente rutiere produse în județ, soldate cu rănirea unor bicicliști băuți și a unui minor pe trotinetă electrică. Evenimentele au avut loc în Târgu-Neamț, Dobreni și Roman.

Primul a avut loc pe 22 iunie, în jurul orelor 11:55, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier pe strada Anton Pann din municipiul Roman.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un minor în vârstă de 11 ani din Roman, conducea o trotinetă electrică pe strada Anton Pann din municipiul Roman, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat din Roman.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la o unitate medicală.” – a transmis Poliția Neamț

Într-un incident separat,în jurul orelor 17:40, polițiștii au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier pe strada Pârâului Horaița din Dobreni.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani din Dobreni, conducea o bicicletă pe strada Pârâului Horaița din Dobreni, pe fodul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală.” – au precizat polițiștii

Și pe 23 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Eminescu din Târgu-Neamț.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 65 de ani din Târgu-Neamț, conducea o bicicletă pe strada Mihai Eminescu din Târgu-Neamț, pe fodul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest pe modul pasiv, rezultatul fiind pozitiv.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală.” – au mai spus reprezentanții Poliției Neamț

În toate cele 3 cazuri polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE