Tânărul de 22 de ani a murit după accidentul din Piatra-Neamț (FOTO)

Tânărul de 22 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier de azi-noapte din Piatra-Neamț, a decedat, conform Poliției Neamț.

Un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier din Piatra-Neamț, a decedat.

Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, în jurul orei 01:37, când un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, întrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr de 27 de ani, din Piatra-Neamț, pasager în autoturism și decesul conducătorului auto.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

În urma acestui incident, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Reamintim că la ora 01:37, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada General Dascălescu din municipiul Piatra-Neamț.

În urma accidentului, un autoturism în care se aflau două persoane a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

La locul intervenției au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție, inclusiv o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM, alături de echipaje de la SAJ și IPJ.

Echipajul de descarcerare a acționat rapid pentru eliberarea acestuia din autoturism, folosind echipamente speciale. Tânărul, policontuzionat, a fost predat echipajului SMURD TIM și transportat de urgență la UPU Piatra-Neamț.

Cealaltă persoană aflată în autoturism, care s-a autoevacuat înainte de sosirea echipelor de intervenție, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost, de asemenea, transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Pe lângă salvarea victimelor, pompierii au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului.

PUBLICITATE