Tânără șoferiță, rănită într-un accident în Neamț

Un accident rutier a avut loc ieri în localitatea Tupilați, implicând o autoutilitară și un autoturism. O tânără de 19 ani a fost rănită, iar poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 17 mai a.c., în jurul orei 09:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 208G, în localitatea Tupilați.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 42 de ani, conducea o autoutilitară, din direcția Tupilați spre Piatra-Neamț, ar fi efectuat un viraj la dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani, ce se deplasa pe drum cu prioritate.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, tânăra conducătoare auto a fost rănită. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

PUBLICITATE