Tânără din Neamț, rănită grav într-un accident rutier în județul Teleorman. Șoferul a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din București a murit, iar o tânără de 21 de ani, din Neamț, a fost rănită grav într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, 12 noiembrie, în județul Teleorman.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4:00, pe raza comunei teleormănene Putineiu.

Un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din judeţul Neamţ”, precizează informarea Poliției Teleorman.

Potrivit presei centrale, se pare că cei doi se întorceau de la o petrecere de la Turnu Măgurele.

Alertaţi prin 112 paramedicii au găsit la faţa locului maşina transformată într-un morman de fiare, iar pentru bărbat n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri din Turnu Măgurele, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

PUBLICITATE