Tânără de 24 de ani, prinsă cu lemne fără acte pe un drum din Neamț

O tânără de 24 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Suceava, au fost sancționați pentru transportul ilegal de lemne pe drumurile din Săbăoani, Neamț. Poliția a confiscat lemnele și a aplicat amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic o autoutilitară, ce se deplasa pe strada Toporașului, din Săbăoani, care transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență care să ateste proveniența acestuia.” – a transmis Poliția Neamț

La volanul autoutilitarei se afla o tânără de 24 de ani din județul Suceava, care a fost sancționată cu o amendă de 1.000 de lei. Cantitatea de 2,88 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Tot pe 24 septembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii au oprit un alt transport de lemne, de această dată pe DN2-E85, în Săbăoani.

Având suspiciuni că volumul de material lemnos transportat depășea cantitatea înscrisă în acte, autoutilitara a fost dusă la Ocolul Silvic Roman, unde specialiștii au cubat lemnul.

Șoferul, un bărbat de 51 de ani din județul Suceava, a fost amendat cu 1.000 de lei, iar cantitatea de 2,18 metri cubi de grinzi de cherestea molid a fost confiscată.

PUBLICITATE