Tânăr urmărit de poliție la Bodești. Conducea fără permis un moped neînmatriculat

Polițiștii din Neamț au urmărit și imobilizat un tânăr de 20 de ani care conducea un moped neînmatriculat și fără permis de conducere. Vehiculul a fost ridicat pentru expertiză tehnică, iar tânărul este cercetat penal.

„La data de 01 octombrie a.c., ora 18:20, în timp ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Răsăritului din localitatea Bodești, au observat un moped condus de către un bărbat, care la vederea echipajului de poliție a accelerat.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, efectuând semnal regulamentar de oprire.

Conducătorul mopedului nu s-a conformat, fiind urmărit, oprit și imobilizat de polițiști. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul de 20 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.” – a transmis Poliția Neamț

Mai mult, polițiștii au observat că pe elementele de caroserie ale mopedului nu se afla nicio serie de caroserie sau număr de identificare, fapt care a determinat ridicarea vehiculului pentru expertiză tehnică de către Registrul Auto Român (RAR).

Poliția continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.

PUBLICITATE