Tânăr rănit într-un accident rutier la Bicaz, după o defecțiune tehnică a mașinii

Un tânăr de 19 ani a fost transportat la spital după ce autoutilitara pe care o conducea a lovit un stâlp de electricitate în Bicaz. Incidentul a avut loc pe strada Republicii, polițiștii suspectând o defecțiune tehnică la autovehicul.

„La data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 18:32, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Republicii, din Bicaz.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani din Farcașa, conducea o autoutilitară pe strada Republicii din Bicaz, din cauza unei defecțiuni tehnice a autovehiculului, ar fi pierdut controlul asupra direcției, lovind un stâlp de electricitate.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul a avut ca rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE