Tânăr din Neamț, beat la volan, a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid, la Brașov

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Neamţ, care conducea beat pe străzile din Braşov, nu a observat la timp un sens giratoriu şi a traversat spaţiul verde al rondului, oprindu-se în zidul unui imobil.

Poliţiştii, care au constatat că şoferul are alcoolemie de 0,78 în aerul expirat, au deschis dosar penal pe numele acestuia.

Potrivit Poliţiei Braşov, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în sensul giratoriu dintre străzile Saturn şi Zizinului din municipiul Braşov.

Ajuns în sensul giratoriu la volanul unui BMW, tânărul şofer a intrat pe spaţiul verde al rondului amenajat în intersecţie, a trecut peste acesta şi s-a oprit în peretele unui imobil.

„La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Neamţ, despre care s-a stabilit, în urma testării alcoolemiei din aerul expirat, că se afla sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,78 mg/l. 

În cauză, faţă de probatoriul existent, poliţiştii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Braşov.

foto: stirileprotv.ro
foto: stirileprotv.ro
PUBLICITATE