Tânăr din Neamț, arestat pentru că s-a dus la cumpărături după ora 20:00

Polițiștii din Neamț au arestat preventiv un tânăr de 19 ani din Dumbrava Roșie pentru încălcarea condițiilor de control judiciar. Tribunalul Neamț, în colaborare cu DIICOT, a dispus această măsură după ce tânărul a fost surprins frecventând unități de alimentație publică în intervalul interzis.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în executare un mandat de arestare preventiva, emis de Tribunalul Neamt, pe numele unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Dumbrava Roșie.

În cauză, polițiștii de investigații criminale Neamț, în urma colaborării cu DIICOT BIroul Teritorial Neamț, au sesizat judecătorul de cameră preliminară, din cadrul Tribunalului Neamț, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu o măsură mai severă.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi încălcat obligația impusă de procurorul din cadrul DIICOT Neamț de a nu frecventa unități de alimentație publică, în intervalul orar 20:00-07:00.

„Prin încheierea pronunțată de Tribunalul Neamț, rămasă definitivă prin încheierea Curții de Apel Bacău, din data de 15 iulie a.c., s-a dispus față de persoana în cauză înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Inculpatul a fost introdus în Centrul de Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE