Tâlhărie cu cuțitul în Neamț. Tânărul a fost arestat, iar complicea lui plasată sub control judiciar

Tânărul care a tâlhărit un taximetrist cu un cuțit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar partenera sa a fost plasată sub control judiciar. Incidentul a avut loc pe 30 iulie, în Neamț, iar polițiștii au reușit să-i prindă pe suspecți la scurt timp după comiterea faptei.

„La data de 31 iulie a.c., cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus față de tânărul de 25 de ani măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, tânăra de 19 ani a fost plasată sub control judiciar.” – a transmis Poliția Neamț

Reamintim că un tânăr taximetrist din Neamț a fost tâlhărit în taxiul său de un bărbat și o femeie, care l-au amenințat cu un cuțit. Suspecții au fost reținuți de poliție și bunurile furate au fost recuperate integral.

Incidentul a avut loc pe 30 iulie, în jurul orei 18:45, când un tânăr de 28 de ani din Roman a sunat la 112 pentru a raporta că a fost victima unei tâlhării. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că în jurul orei 18:20, tânărul taximetrist se afla staționat pe Bulevardul Roman Mușat, când două persoane, un bărbat și o femeie, au intrat în autoturismul său și i-au solicitat efectuarea unei curse.

Pe parcursul cursei, bărbatul l-a amenințat pe taximetrist cu un cuțit, deposedându-l de portofelul în care avea aproximativ 900 de lei și de telefonul mobil, după care au părăsit autoturismul. Polițiștii au alertat patrulele din teren cu privire la semnalmentele și vestimentația suspecților. Cei doi au fost depistați după aproximativ 10 minute de o patrulă de siguranță publică și conduși la sediul unității de poliție.

Bunurile furate au fost recuperate în totalitate.

PUBLICITATE