Suspect reținut pentru înșelăciune prin pagini de internet false

Polițiștii din Neamț au descins în județul Mureș pentru a efectua o percheziție într-un dosar de înșelăciune. Suspecții, în vârstă de 38 și 25 de ani, ar fi creat pagini web false pentru servicii de forare a fântânilor.

„La data de 18 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Sighișoara, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Mureș, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.  

Din cercetări, a reieșit că, la data de 26.12.2023, două persoane în vârsta de 38 de ani, respectiv 25 de ani din județul Mureș, ar fi creat mai multe pagini de internet prin care, sub pretextul că ar presta servicii de forare a unor fântâni, ar fi indus în eroare mai multe persoane, obținând astfel sume de bani.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au reținut persoana în vârsta de 38 de ani, aceasta urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

„În continuare, se vor desfășura activități de documentare a întregii activități infracționale, în vederea stabilirii tuturor persoanelor vătămate și a prejudiciilor create.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE