Șoferi prinși beți, drogați sau fără permis în acest weekend

La data de 1 iulie, în jurul orei 17:50, polițiștii nemțeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe DJ 207C, în localitatea Stejaru.

Conducătorul auto, în vârstă de 26 de ani, din Ion Creangă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași si, în jurul orei 20:00, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Agapia, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis și Amphetamină.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La data de 2 iulie, în jurul orei 16:00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe DN 15D, în localitatea Horia.

Conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitate a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În noaptea de 2-3 iulie, în jurul orei 3:20, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa în localitatea Pângărați.

Conducătorul auto, în vârstă de 30 de ani, din Pipirig a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză  are permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

PUBLICITATE