Șoferi prinși băuți sau fără permis la volan, pe drumurile din Neamț

Patru șoferi au fost prinși conducând sub influența alcoolului, iar unul a fost prins fără permis la volan, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Neamț.

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Republicii, în localitatea Bicaz, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La aceeași dată, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț , în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, numerele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.”– a mai precizat Poliția Neamț

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false.

Alți 3 șoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului.

  • La data de 9 decembrie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Cordun, au depistat în trafic, o autoutilitară,  condusă de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate.
    Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • La data de 9 noiembrie, în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat, în localitatea Răucești, un autoturism,  condus de un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate.
    Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În noaptea de 9-10 decembrie, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani , în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Tămășeni au depistat în trafic, un autoturism, condus de un tânăr , de 24 de ani, din aceeași localitate.
    Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele 3 cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

PUBLICITATE