Șofer începător, rănit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un tânăr de 18 ani din Neamț a fost rănit grav într-un accident rutier după ce a pierdut controlul mașinii și a lovit un cap de pod în localitatea Dolhești. Șoferul a fost transportat la spital, iar poliția continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 03:40, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dolhești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Neamț, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Dolhești, din direcția Târgu Neamț spre Poiana Teiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.” – a transmis Poliția Neamț

În urma impactului, șoferul a fost rănit grav și a fost transportat de urgență la o unitate medicală. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată inițial de un echipaj cu asistent medical și transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Orășenesc Târgu-Neamț. Ulterior, tânărul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE