Șofer din Neamț reținut. N-avea permis și a încercat să fugă de polițiști (VIDEO)

Polițiștii din Dulcești au reținut un bărbat de 53 de ani care a condus fără permis și se afla sub control judiciar pentru contrabandă cu țigarete. Urmărirea a avut loc pe DN 15D și s-a încheiat în Trifești, unde șoferul și autoturismul abandonat au fost găsiți.

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat semnal de oprire al unui autoturism, care se deplasa pe DN 15D, în localitatea Bozieni de Sus, pe direcția Piatra-Neamț spre Roman.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, acesta continuându-și deplasarea către municipiul Roman.

În urma căutărilor efectuate de polițiști, pe un teren agricol, din localitatea Trifești, a fost identificat și depistat conducătorul autoturismul în cauză și ulterior autoturismul care era abandonat și avea numerele de înmatriculare demontate.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Gherăești, persoană aflată sub măsura controlului judiciar, dispus de Tribunalul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Ieri, 16 iunie, bărbatul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, unde a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE