Șofer din Neamț implicat într-un accident cu 4 victime (FOTO)

Un șofer din județul Neamț a fost implicat într-un accident rutier cu 4 victime ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:15, pe drumul dintre Praid și Gheorghieni din județul Harghita.

Potrivit polițiștilor din județul vecin, din primele cercetări s-a constatat că un bărbat de 55 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/B, dinspre localitatea Praid către Gheorgheni, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat cetățean străin, de 26 de ani.

În urma evenimentului, conducătorul auto străin și alți trei bărbați, pasageri în autoturismul condus de acesta, tot străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto din Neamț a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero, celuilat șofer urmând a i se recolta probe biologice deoarece nu a putut fi testat, dată fiind starea de sănătate în care se afla.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

PUBLICITATE