Și beat și fără permis, a furat o mașină și a intrat cu ea în gard.

În dimineața zilei de 27.09.2015, orele 06.00, Poliţia orașului Tg. Neamţ a fost sesizată, despre faptul că un autoturism marca Dacia a fost sustras din faţa unui restaurant din Tg. Neamţ.
Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că autoturismul a fost sustras de către un tânăr de 18 ani, din Răucești. Acesta se afla într-un local cu partea vătămată și sub pretextul de a merge la maşină pentru a-şi lua ţigările, a plecat cu autoturismul pe care l-a condus pe str. M. Eminescu, iar la ieşirea de pe podul de peste râul Ozana, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o bordură care l-a proiectat în gardul unui imobil. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, autoturismul fiind avariat circa 60%.
Conform verificărilor efectuate de către polițiști, tânărul nu poseda permis de conducere și, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE