Sfârșit tragic pentru o femeie din Neamț, în Italia. A murit sub ochii fetiței sale de numai 3 anișori

O femeie din Neamț, în vârstă de 43 de ani, a murit după o baie într-un lac din Anguillara Sabazia din Italia.

Potrivit rotalianul.com, incidentul nefericit a avut loc luni, 3 iulie, când Maria Cristina B. (originară din Săcăleni, comuna Poienari, județul Neamț), rezidentă în Roma, își petrecea ziua alături de cei dragi în frumusețea naturală a parcului natural Bracciano-Martignano din regiunea Lazio.

După ce au savurat prânzul, Cristina și nepoata sa în vârstă de 16 ani au decis să se relaxeze și să se răcorească în apele lacului Martignano. Cu toate acestea, plăcerea lor a fost întreruptă dramatic.

La scurt timp după ce au intrat în apă, ambele femei au început să se simtă rău. Nepoata de 16 ani, care se afla alături de Cristina în apă, a resimțit o stare de slăbiciune și a cerut imediat ajutor.

Niște tineri prezenți în apropiere au observat situația disperată și au intervenit prompt. Aceștia au reușit să o salveze pe adolescentă și au transportat-o de urgență cu un elicopter la policlinica Gemelli din Roma, unde primește îngrijiri medicale adecvate.

Pentru Cristina nu s-a mai putut face nimic. Ea a decedat sub ochii disperați ai partenerului său și ai fetiței sale de numai 3 anișori.

PUBLICITATE