Scandal la un bar din comuna Borlești. Un bărbat a fost reținut

Polițiștii din Borlești au reținut un bărbat de 29 de ani din Ruseni, care a agresat două persoane folosind o halbă, după un conflict izbucnit în urma consumului de alcool. Cercetările continuă pentru infracțiuni de violență și tulburarea ordinii publice.

„La data de 12 august a.c., în jurul orelor 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană este rănită în proximitatea unui drum public, din satul Ruseni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în seara zilei de 14.08.2024, trei bărbați, cu vârste de 26, 29 și 51 de ani au consumat băuturi alcoolice, la un bar din localitatea Ruseni.

La plecarea spre casă, între cei 3 a izbucnit un conflict spontan, tânărul de 29 de ani, folosindu-se de o halbă aplicând lovituri celorlalte două persoane.” – a transmis Poliția Neamț

Pe baza probelor adunate, polițiștii au decis reținerea bărbatului de 29 de ani, urmând să fie cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

PUBLICITATE