Șase victime în accidentul de ieri din Neamț (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs ieri în localitatea Secuienii Noi, pe DN2-E85, implicând două autoturisme și o autoutilitară. În urma impactului, șase persoane au fost rănite.

„La data de 04 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 38 de ani, din Mureș, conducea o autoutilitară, având direcția de deplasare către județul Bacău, ajuns la intersecția cu DJ 158, ar fi efectuat manevra de schimbare de direcției de mers, fără să se asigure.

Pentru a evita impactul, un autoturism condus de o tânără de 25 de ani, din județul Iași, care avea aceeași direcție de deplasare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din Neamț, care era oprit, pentru a acorda prioritate trecere.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului, ambii șoferi, precum și patru pasageri cu vârste cuprinse între 3 și 54 de ani, au suferit răni.

Conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele accidentului, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE