PSD, surprins împărțind ulei, făină, zahăr și orez în Piatra-Neamț. Liberalii condamnă astfel de practici

PNL Piatra-Neamț condamnă ferm practicile ilegale ale PSD de a împărți pomeni electorale în cartierele sărace din Piatra-Neamț, în încercarea disperată de a cumpăra voturi înaintea alegerilor.

În cartierele Dărmănești, Gara Veche și Speranța, echipa de campanie a candidatului PSD la Primăria Piatra-Neamț, Adrian Niță, a fost surprinsă împărțind ulei, făină, zahăr, orez și o hârtie cu figura candidatului și sigla PSD.

Vezi și Alegeri 2024 – Au apărut sacoșele roșii în Piatra-Neamț! (FOTO)

Astfel de practici, moștenite de la baronul local Ionel Arsene, au fost printre motivele pentru care, aici, în Piatra-Neamț, PNL a refuzat să se alieze cu PSD.

PNL Piatra-Neamț subliniază că acțiunea candidatului PSD la Primărie nu numai că subminează integritatea procesului democratic, dar este și profund dăunătoare tuturor cetățenilor, pentru că șubrezește încrederea în procesul democratic al alegerilor. În loc să se axeze pe politici și proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii, PSD Neamț recurge la acțiuni ilegale, sperând că va obține beneficii electorale pe termen scurt.

PNL Piatra-Neamț apără principiile democratice și statul de drept și se angajează să lupte împotriva oricăror forme de manipulare electorală. Ca liberali, afirmăm că acțiunile noastre sunt și vor rămâne în deplină conformitate cu legea și cu valorile democratice fundamentale.

PNL Piatra-Neamț face un apel către autoritățile competente să ia măsuri rapide și eficiente împotriva acestor practici ilegale ale PSD și să asigure că alegerile din 9 iunie se vor desfășura într-un cadru corect și transparent.

În același timp, îi invităm cetățenii din Piatra-Neamț să nu cadă în capcana promisiunilor false și a manipulării politice și să își exprime votul în mod liber și informat, în funcție de valorile și interesele lor legitime.

PUBLICITATE
SURSĂComunicat de presă - PNL Piatra-Neamț