PSD, „pe opulență” la Piatra-Neamț. Și-au deschis sediul de campanie ca să piardă alegerile

Organizația municipală a PSD și-a deschis un nou sediu, de campanie, vis-a-vis de parcul central din Piatra-Neamț.

Într-un gest de curaj sau poate de ironie neintenționată, sigla partidului se află chiar deasupra siglei salonului „Opulence” (opulență).

Inaugurarea noului sediu s-a făcut cu mare tam-tam și cu o conferință de presă cu discursuri care mai de care mai optimiste despre viitorul politic al partidului în oraș. La conferință au participat Dragoș Chitic (noul coordonator al PSD Piatra-Neamț), Adrian Niță, Vasilică Harpa și șeful PSD de la Bacău, care a început declarația cu: „este un eveniment mai important în viața organizației decât pentru comunitate…”

Concluziile în urma declarațiilor din cadrul conferinței au fost că PSD va câștiga pentru că în Piatra-Neamț administrația locală a făcut „nefăcute”.

Asta până când liderii PSD au fost întrebați ce vor mai zice dacă se vor alia cu PNL și vor trebui să-l susțină pe Carabelea. Atunci s-a așezat liniștea…

Cel mai interesant moment al conferinței a fost la începutul discursului președintelui PSD Neamț, Daniel Harpa, care este președintele partidului de un an de zile și care a început discursul prezentându-se: „așa cum a spus și Adrian (n. red. – Adrian Niță), mă numesc Daniel Vasilică Harpa.

S-a mai amintit și de sondajele de opinie făcute de PSD și care, conform unui calcul matematic (vezi articol AICI), îl dau câștigător, pentru un nou mandat de primar, pe Andrei Carabelea.

Practic, cu sondaje în care mai mult pierd decât câștigă și cu un coordonator precum Dragoș Chitic, precursorul și cel care a gândit proiectele acum înjurate chiar de colegii lui din PSD, pare că la Piatra-Neamț social-democrații și-au deschis sediul de campanie ca să piardă alegerile.

PUBLICITATE