Prins conducând beat și fără permis un tractor neînregistrat

Un bărbat din Neamț a fost prins pe un drum din Bălțătești conducând beat și fără permis un tractor neînregistrat.

„La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Bălțătești, au depistat în trafic, un tractor, condus de un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că vehiculul nu era înregistrat iar conducătorul auto nu deținea permis de conducere.” – ne-au transmis reprezentanții Poliției Neamț

Astfel, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere”.

Tot pe linie rutieră, doi șoferi s-au ales ieri, 3 noiembrie, cu dosare penale după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului.

  • un bărbat de 59 de ani, din Târgu-Neamț, prins de polițiști conducând, în jurul orei 19:40, pe raza localităţii Drăgănești, cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • un bărbat, de 49 de ani, din comuna Ceahlău, prins în jurul orei 17:30, conducând cu o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
PUBLICITATE