Primarul Carabelea zice că-i pe șantiere dar se pare că e la schi în Austria

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a declarat că a început Noul An cu vizite la proiecte în desfășurare.

Carabelea a transmis pe 3 ianuarie că „a început Noul An cu vizite pe teren la mai multe proiecte în desfășurare”, completând declarația cu publicarea zilnică a unor clipuri video care îl prezintă pe teren.

Cu toate acestea, se pare că, de fapt, primarul se află în concediu la schi în Austria, nu pe șantierele din Piatra-Neamț, după cum notează MESAJUL.ro

Surse apropiate administrației locale, dar și informațiile apărute în spațiul public sugerează că aceste clipuri ar fi fost pregătite în avans, iar activitățile lui Carabelea din această perioadă ar fi diferite de cele prezentate publicului.

Mai exact, acesta s-ar afla într-o cunoscută stațiune de schi din Austria. Posibil a rămas cu melancolia anilor când Piatra-Neamț avea pârtie de schi funcțională. Și asta nu de mult, ci până să ajungă el primar.

Eforturile de a obține un punct de vedere oficial, o reacție, de la reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț au fost fără succes până în prezent, dar am primit confirmarea că edilul este în concediu de pe data de 3 ianuarie.

VEZI ȘTIREA AICI

PUBLICITATE