Povestea Bucureștiului de odinioară a adus farmecul interbelic la Vacanțe Muzicale (VIDEO)

Cea de-a șasea seară a Festivalului „Vacanțe Muzicale” a fost marcată de eleganță și nostalgie, cu un concert extraordinar susținut de Taraful de Oraș și Miruna Ionescu. Publicul din Piatra-Neamț a fost încântat de muzica și poveștile Bucureștiului Interbelic, aduse la viață pe scena de la Curtea Domnească.

Încă o seară de basm la „Vacanțe Muzicale”, Taraful de Oraș, alături de talentata solistă și actriță Miruna Ionescu, a spus povestea Bucureștiului de Odinioară.

În cea de-a șasea seară a Festivalului „Vacanțe Muzicale”, publicul din Piatra-Neamț s-a bucurat de un concert extraordinar intitulat „Poveste din Bucureștiul de Odinioară”. Evenimentul a început la ora 21:00 și a avut loc pe scena de la Curtea Domnească, unde a fost adusă în prim-plan atmosfera elegantă și rafinată a Bucureștiului Interbelic.

Taraful de Oraș, alături de talentata solistă Miruna Ionescu, au transpus pe scenă povestea tarafurilor care animau restaurantele de lux ale perioadei interbelice din București.

Programul a inclus piese celebre precum „Hai să-ți arăt Bucureștiul noaptea”, „Of, inimioară”, „Ciuleandra” și „Mi-am pus busuioc în păr”, oferind publicului o seară plină de nostalgie și muzică de calitate.

Muzicienii care au încântat audiența au fost Valentin Albeșteanu (vioară), Valentin Cucu (pian), Daniel Mustățea (acordeon) și Nicolae Petrea (contrabas), fiecare aducându-și aportul la recrearea atmosferei inconfundabile a Bucureștiului de altădată.

Festivalul „Vacanțe Muzicale” continuă să transforme serile nemțenilor și ale turiștilor într-o sărbătoare a muzicii de cea mai înaltă calitate. Scena festivalului a găzduit artiști și formații celebre, oferind publicului o diversitate de stiluri muzicale, de la clasic la jazz, lăutărească și pop.

PUBLICITATE