Polițiștii din Neamț caută un bărbat dispărut din spital (FOTO)

Polițiștii din Neamț sunt în căutarea unui bărbat de 62 de ani, dispărut din Spitalul de Pneumofiziologie Bisericani. Oricine are informații este rugat să contacteze autoritățile.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către medicul de gardă de la Spitalul de pneumofiziologie Bisericani, cu privire la faptul că, pacientul, SÂRGHIE VASILE, în vârstă de 62 de ani, din județul Bacău, a plecat voluntar din incinta spitalului, și nu a mai revenit.” – a transmis Poliția Neamț

Bărbatul are o înălțime de 1.70 m, cântărește aproximativ 46 de kilograme, și are o constituție astenică, părul grizonat și ochi căprui. La momentul dispariției, acesta purta un trening de culoare bleumarin cu inscripții și era încălțat cu adidași.

Autoritățile fac apel la populație pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea bărbatului. Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE