Polițiștii din Neamț au depistat mai multe infracțiuni rutiere în acest weekend

Polițiștii din Neamț au intensificat controalele rutiere în acest weekend, depistând mai multe infracțiuni, inclusiv conducerea fără permis și sub influența alcoolului.

În noaptea de 22 iulie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Roznov, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din județul Neamț. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În seara zilei de 21 iulie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în flagrant un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 207C, în localitatea Ion Creangă. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

La data de 21 iulie, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, în timpul unei acțiuni de supraveghere și control al traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 34 de ani din Roman. Testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În seara zilei de 20 iulie, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani pe strada Uzinei din localitatea Alexandru cel Bun. Verificările au relevat că autoturismul era radiat din circulație din 25 octombrie 2023. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot pe 20 iulie, în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au oprit în trafic pe DJ 156A, în localitatea Roznov, un autoturism condus de o femeie de 44 de ani din aceeași localitate. S-a stabilit că numerele provizorii de circulație ale autoturismului erau expirate din 26 februarie a.c. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE