Polițistă din Neamț, vicecampioană națională la fitness și culturism

Braharu Ecaterina, agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a obținut titlul de vicecampioană la Campionatul național de fitness și culturism din Cluj, după doar cinci luni de pregătire. Pasiunea ei pentru sport și determinarea au fost recompensate cu un loc pe podium într-una dintre cele mai prestigioase competiții din România.

Braharu Ecaterina, agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a cucerit titlul de vicecampioană la Campionatul național de fitness și culturism din Cluj, după doar cinci luni de pregătire intensă.

Pasionată de sport încă din copilărie, Ecaterina a decis să participe la prima sa competiție sportivă pentru a se autodepăși și a evolua într-o versiune mai bună a sa. Campionatul, desfășurat între 15 și 19 mai, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din România în domeniul fitnessului și culturismului.

În prima zi a competiției, dedicată juniorilor, Ecaterina a obținut titlul de vicecampioană națională.

„A fost un moment plin de emoție, urcând pentru prima dată pe scenă și prezentând toată evoluția mea, munca depusă și eforturile pentru a obține cel mai bun rezultat. Momentul acesta a fost așteptat de foarte mult timp”, a declarat Ecaterina.

Prima competiție a fost un test trecut cu brio pentru Ecaterina, care își propune să participe și la alte concursuri sportive în toamna acestui an. „Competiția pentru mine încă nu s-a terminat”, a adăugat ea.

În afara scenei de fitness, Ecaterina își desfășoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra Neamț.

De doi ani de zile, ea îmbină perfect meseria de polițist cu pasiunea pentru sport.

„Mișcarea mă ajută în activitatea profesională. Am reușit să îmi fac timp pentru sală și să îmi păstrez o dietă strictă, chiar dacă asta înseamnă să am mereu caserola cu mine, colegii obișnuindu-se deja cu această practică a mea.”

Ecaterina a ales această carieră deoarece consideră că este o îmbinare ideală între pasiunea sa pentru sport și meseria de polițist, care impune o anumită disciplină și ordine, cu reguli stricte. „Prin intermediul acestei meserii, pot contribui la binele comun al societății, iar această responsabilitate mă motivează să fiu mereu în cea mai bună formă”, a spus ea.

Pe Ecaterina o puteți găsi în stradă, în municipiul Piatra-Neamț, dedicată comunității.

PUBLICITATE